Eindelijk weer Internet
Door: Jaap
Blijf op de hoogte en volg Jaap en Magda
26 Juli 2008 | Mongolië, Ulaanbaatar
Opeg hiernaartoe hadden we nog een erg zware etappe; 1080km in een dag. We gingen vreog op pad, maar dat viel erg tegen want er zaten heel erg slechte stukken weg bij. Soms een uur door lavren om enorme kuilen en stenen te omzeilen; dan kom je niet boven 20km/h uit.
over deze afstrand hebben we achteraf 22,5 uur gedaan. Om 19.30h zijn we gestopt in Tylyn en hebben zowaar met behulp van striptekeningen van Magda via een taxichauffeur een hotel kunnen vinden. dus de etappe in twee keer gereden. Ook heeft een van de Volvo's heel erge schade, macht over stuur verloren en in de vangrails beland. Gisteren zijn de monteurs de hele dag bezig geweeest on alles weer recht te trekken en uit te deuken; wie weet rijdt deze morgen weer!! Ik ga nu proberen nog wat foto's erop te zetten, dan krijgen jullie een beter beeld. Dan weer verder met deze fantastische reis!!
Magda en Jaap
26 Juli 2008 - 09:28
Annet:
Wat fijn dat het (relatief) zo goed gaat! Geniet van Mongolie! Hebben jullie dat typische keelzingen al gehoord? Heel bijzonder.
Hier alles OK. Eindelijk lekker weer.
Veel liefs van Annet -
26 Juli 2008 - 09:45
Egbert:
Wat lijkt me dit een fantastische tocht. Herken ik op een van de fotoos Jan Kevenaar?? Doe hem dan de groeten.
Op naar naar Beiing!! Sterkte!!! -
26 Juli 2008 - 12:05
Marijn:
Lieverds, een heel artikel in de volkskrant, erg leuk!
wat een afstanden leggen jullie af... petje af hoor!
hoe is het nu in Ulaan Bataar? was daar paar weken geleden toch heel onrustig? merken jullie hier iets van? en is er al meer bericht over hoe verder eenmaal in China?
nou rij voorzichtig en geniet van Mongolië, ben erg jaloers!
eerste 3 dagen nieuwe baan er op zitten er is leuk, veel info maar gezellig. verder super mooi weer hier, lekker strand en parkjes.
love you en dikke kus
Hijn & Wiets -
26 Juli 2008 - 14:11
Anneke En Hans:
Heerlijk om jullie zo te kunnen volgen en jullie avonturen te lezen. Wat is Mongolie toch mooi he, zo te lezen genieten jullie er ook zeer van. Geweldig dat jullie de moed er zo in houden, zal niet altijd meevallen met van die lange dagen. Hier in Rotterdam alles goed, heerlijk weer. Volgens ons staat er een foto van een sleutelende Jaap met auto in het verhaal in de Volkskrant. We bewaren het voor jullie. Liefs en groetjes