Zevende reisverslag
Blijf op de hoogte en volg Jaap en Magda
02 Juli 2019 | Canada, Kamloops
Zevende reisverslag Canada
Zondag ontbeten in de zon. Op weg naar Kamloops. Gestopt in Salmon Arm. Daar openluchtmuseum, oud dorpje bekeken. Personeel in klederdracht. Mooi houten landhuis uit 1910. Ford model T waar je in mocht zitten, we kregen les in oud schoolklaslokaal en aten een lekkere lunch. Daarna even tanken wat niet zo vlot liep. Maar goed we moesten verder. Bij de camping in Kamloops was eerst geen plek, maar we bleven aandringen en we mochten uiteindelijk samen op een grasveldje staan. Zo mooie plek hadden wij nog niet gehad!! En volop zon. Maandag was nationale feestdag:Canadaday. Marja en Henry gingen wandelen bij Peak Lake. Wij lopend de stad in en jawel hoor. Want in een groot park waren tal van activiteiten en heel veel vrolijke mensen, veel in rood en wit en apetrots dat ze canadiens zijn. Muziek, culturele optredens, heel relaxed. De stad stelde niet veel voor, we aten in een Ierse tent. Om twee uur langs de rivier naar de camping. Lekker biertjes en eten, kaartje leggen en naar bed. Ik bleef nog even op en keek naar fantastisch vuurwerk. Nu vroeg op en dan naar Hope. Hierna nog twee dagen om Vancouver te ontdekken